cpt. Cook
 

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

Skopová kýta po valašsku

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopové karbanátky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg skopového masa, 1/2  cibule, 1/2  žemle máčená v mléce, sůl, majoránka, česnek, 3 lžíce rajčatového protlaku, olej nebo tuk na smažení
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso pokrájíme a umeleme spolu s máčenou houskou, osolíme, okořeníme, ale vejce nedáváme. Necháme jen chvíli rozležet a tvoříme karbanátky, ty neobalujeme, ale přímo vysmažujeme, a to rychle. Když jsou karbanátky hotové, přidáme pod ně do tuku rajský protlak, mírně podlijeme a dusíme takto asi 20 minut, až se šťáva částečně do karbanátků vsákne. Podáváme s rýží nebo s brambory a salátem. (Můžeme je upravit i z hovězího.)
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3211x    verze pro tisk

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku