cpt. Cook
 

Kebab orman

Kreolské maso

Kuskus se skopovým masem
(Couscous au mouton)

Kůzlečí řízky

Lulja kebab

Madráské skopové maso na karí

Marocký kuskus

Maso jako med

Musaka

Pečená skopová kýta s fazolemi

Pečené orientální jehněčí maso

Pečený skopový hřbet s bylinkami a vínem

Perské skopové kotlety

Pikantní pečená skopová kýta

Plněná jehněčí kýta

Plov

Ražniči

Ražniči na grilu

Skopová korma

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopová kotleta po japonsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  skopové kotlety, 3 lžíce kečupu, 1/2 lžička sójové omáčky, 2 lžíce žlutého vína, 1/2 lžička glutasolu (Wej-su), 1/2 lžička zázvoru jemně nasekaného máčeného (nebo polovina mletého), sůl, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěnou kotletu rozkrájíme na šest až sedm kousků i s kostí. Potřeme směsí sójové omáčky, kečupu, žlutého vína, Wej-su. Necháme uležet 15 - 20 minut. Na rozpálený omastek dáme čerstvý zázvor (nemáme-li čerstvý zázvor, posypeme kotlety mletým) nebo cibulku a smažíme do zrůžovění. Přidáme kotlety a na mírném ohni pečeme doměkka. Podáváme ozdobené plátky čerstvých rajčat nebo okurek. Podle chuti přisolíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1761x    verze pro tisk