cpt. Cook
 

Skopová kotleta po japonsku

Skopová kýta na kmíně

Skopová kýta na rožni

Skopová kýta naložená

Skopová kýta po australsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Skopová kýta po valašsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg skopové kýty nebo plece bez kostí, 1/2 větší cibule, 4 stroužky česneku, 2 kuličky jalovce, 2 lžíce vepřového sádla, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Skopovou kýtu prošpikujeme na plátky nakrájeným česnekem, osolíme a okořeníme pepřem a drceným jalovcem. Převážeme motouzem a necháme 4 - 6 hodin v chladnu odležet. Jemně nakrájenou cibuli do zlatova osmažíme na sádle, připravené maso v ní opečeme, zalijeme vodou nebo vývarem a pod poklicí dusíme doměkka. Šťávu zahustíme na sucho opraženou hladkou moukou, povaříme a dochutíme. Necezenou horkou šťávou podléváme maso na talíři. Podáváme se špenátem a bramborovými knedlíky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2962x    verze pro tisk

Skopová kýta špikovaná česnekem

Skopová pečeně po azerbajdžánsku

Skopová žebírka à la Nelson

Skopová žebírka na roštu

Skopová žebírka s paprikami

Skopová žebírka zapečená

Skopové hrudí rolované

Skopové karbanátky

Skopové maso - gyros

Skopové maso na majoránce

Skopové maso New Orleans

Skopové maso pečené s kořením

Skopové maso po indonésku

Skopové maso po irsku