cpt. Cook
 

Pikantní mrkev

Pór zapečený

Pórek dušený s bramborami

Pyré z červené řepy

Rajčatová kaše s jablky

Restovaná zelenina

Růžičková kapusta smažená v těstíčku

Růžičková kapusta zadělávaná

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ředkev dušená

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg ředkve, 1/3 l vývaru (z masoxu), 3 dkg oleje, 3 dkg hladké mouky, 1/2  cibule, 15 dkg slaniny, 1/8 l smetany, zelená petrželka, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na slanině a tuku, přidáme na plátky nakrájenou ředkev, podlijeme vývarem, osolíme a dusíme, až ředkev změkne. Pak zaprášíme moukou a zalijeme smetanou. Pokrm zjemní, dusíme-li s ředkví stejný díl syrových oloupaných brambor pokrájených na nudličky. Hodí se jako příkrm k uzenině nebo k vařenému uzenému masu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2191x    verze pro tisk

Ředkvičky dušené jako houby

Salát z červeného zelí

Správně dušená mrkev

Studená celerová kaše

Zapečené fazolky

Zelenina dušená teplá

Zeleninový guláš