cpt. Cook
 

Pikantní mrkev

Pór zapečený

Pórek dušený s bramborami

Pyré z červené řepy

Rajčatová kaše s jablky

Restovaná zelenina

Růžičková kapusta smažená v těstíčku

Růžičková kapusta zadělávaná

Ředkev dušená

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ředkvičky dušené jako houby

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 svazky ředkviček, 1/2  cibule, 15 dkg tuku, sůl (popř. kmín),  špetka moučkového cukru, 1/2 lžička hladké mouky, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané ředkvičky nakrájíme na plátky. Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme ředkvičky a ochutíme špetkou cukru, pepřem a drceným kmínem. Když pokrm vysmahne, zaprášíme moukou, podlijeme polévkou nebo vodou a dusíme ředkvičky do měkka. Přidáme nadrobno rozsekanou petrželku a podáváme k masu jako teplý příkrm nebo samostatně s tmavým chlebem s máslem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1739x    verze pro tisk

Salát z červeného zelí

Správně dušená mrkev

Studená celerová kaše

Zapečené fazolky

Zelenina dušená teplá

Zeleninový guláš