cpt. Cook
 

Pikantní mrkev

Pór zapečený

Pórek dušený s bramborami

Pyré z červené řepy

Rajčatová kaše s jablky

Restovaná zelenina

Růžičková kapusta smažená v těstíčku

Růžičková kapusta zadělávaná

Ředkev dušená

Ředkvičky dušené jako houby

Salát z červeného zelí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Správně dušená mrkev

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg mrkve, 15 dkg másla, sůl,  špetka moučkového cukru, citrón, zelená petrželka nebo pažitka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou mrkev nakrájíme na nudličky, nebo je-li menší, na kolečka. Osolíme, přidáme cukr a polovinu tuku. Podléváme mírně vodou a pod poklicí dusíme doměkka. Při podlévání jsme opatrní, aby se mrkev skutečně dusila ve vlastní šťávě, a nevařila ve vodě (nebyla by tak chutná). Když je skoro měkká, přidáme tuk (kousek čerstvého másla), zakapeme citrónem a sypeme petrželkou. Hned podáváme. Podáváme s vařeným nebo dušeným hovězím nebo vepřovým masem s bramborem nebo s opékanými bramborovými pacičkami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4531x    verze pro tisk

Studená celerová kaše

Zapečené fazolky

Zelenina dušená teplá

Zeleninový guláš