cpt. Cook
 

Pikantní mrkev

Pór zapečený

Pórek dušený s bramborami

Pyré z červené řepy

Rajčatová kaše s jablky

Restovaná zelenina

Růžičková kapusta smažená v těstíčku

Růžičková kapusta zadělávaná

Ředkev dušená

Ředkvičky dušené jako houby

Salát z červeného zelí

Správně dušená mrkev

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Studená celerová kaše

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg celeru, 30 dkg brambor, sůl, 2  vejce (vařená na tvrdo), 10 dkg majonézy, 1/2  citrón, hlávkový salát
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytý celer oloupeme, nakrájíme na hranolky a uvaříme v osolené vodě do měkka. V jiné nádobě uvaříme na kousky nakrájené brambory a scedíme je. Oba vývary můžeme použít na polévku. Celer, brambory a vařená vejce umeleme na strojku na maso a necháme vychladnout. Na salátovou plochou mísu upravíme listy salátu ochucené osolenou citrónovou šťávou a na každý list položíme lžíci celerové směsi upravené do tvaru noku. Zdobíme půlkolečky citrónu a snítkou petrželky, ředkvičkou nebo kapií.

www.tacos.cz Podáváme jako studený předkrm nebo jako přílohu k studeným pečením i k minutkám.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1423x    verze pro tisk

Zapečené fazolky

Zelenina dušená teplá

Zeleninový guláš