cpt. Cook
 

Papriky s cibulí, celerem a jablky

Pečená růžičková kapusta s brusinkami

Pečené sladkokyselé cibule
(Oignons rôtis à l'aigre-douce)

Pikantní mrkev

Pór zapečený

Pórek dušený s bramborami

Pyré z červené řepy

Rajčatová kaše s jablky

Restovaná zelenina

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Růžičková kapusta smažená v těstíčku

Růžičková kapusta zadělávaná

Ředkev dušená

Ředkvičky dušené jako houby

Salát z červeného zelí

Správně dušená mrkev

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Studená celerová kaše

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg celeru, 30 dkg brambor, sůl, 2  vejce (vařená na tvrdo), 10 dkg majonézy, 1/2  citrón, hlávkový salát
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omytý celer oloupeme, nakrájíme na hranolky a uvaříme v osolené vodě do měkka. V jiné nádobě uvaříme na kousky nakrájené brambory a scedíme je. Oba vývary můžeme použít na polévku. Celer, brambory a vařená vejce umeleme na strojku na maso a necháme vychladnout. Na salátovou plochou mísu upravíme listy salátu ochucené osolenou citrónovou šťávou a na každý list položíme lžíci celerové směsi upravené do tvaru noku. Zdobíme půlkolečky citrónu a snítkou petrželky, ředkvičkou nebo kapií.

www.tacos.cz Podáváme jako studený předkrm nebo jako přílohu k studeným pečením i k minutkám.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1954x    verze pro tisk

Topinamburová kaše s pažitkou
(Purée de topinambours à la cibulette)

Topinamburový gratin s brambory
(Gratin de topinambours et pommes de terre)

Zapečené fazolky