cpt. Cook
 

Papriky s cibulí, celerem a jablky

Pečená růžičková kapusta s brusinkami

Pečené sladkokyselé cibule
(Oignons rôtis à l'aigre-douce)

Pikantní mrkev

Pór zapečený

Pórek dušený s bramborami

Pyré z červené řepy

Rajčatová kaše s jablky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Restovaná zelenina

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 dkg mrkve, 10 dkg jarní cibulky, 15 dkg červených paprik, 15 dkg zelených paprik, 10 dkg salátového fenyklu, 3 cl olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zeleninu nakrájíme na větší kusy a zvolna orestujeme, dochutíme solí a pepřem.
vloženo 15.02.2008    zobrazeno 8056x    verze pro tisk

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Růžičková kapusta smažená v těstíčku

Růžičková kapusta zadělávaná

Ředkev dušená

Ředkvičky dušené jako houby

Salát z červeného zelí

Správně dušená mrkev

Studená celerová kaše

Topinamburová kaše s pažitkou
(Purée de topinambours à la cibulette)

Topinamburový gratin s brambory
(Gratin de topinambours et pommes de terre)

Zapečené fazolky