cpt. Cook
 

Papriky s cibulí, celerem a jablky

Pečená růžičková kapusta s brusinkami

Pečené sladkokyselé cibule
(Oignons rôtis à l'aigre-douce)

Pikantní mrkev

Pór zapečený

Pórek dušený s bramborami

Pyré z červené řepy

Rajčatová kaše s jablky

Restovaná zelenina

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg brambor, 3 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř, 15 stroužků česneku, 2  salátové fenykly, 1/2 šálku piniových semínek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory oloupejte a nakrájejte na hranolky cca 5x3 cm. Rozehřejte velkou pánev na středně nízkém ohni. Přidejte olivový olej, brambory, sůl a pepř a 10 minut restujte. Přidejte fenykl nakrájený na tenké plátky a nadrobno nasekaný česnek a smažte dalších 10 min. Mezitím vložte piniové oříšky na malou pánvičku a opékejte je, dokud neztmavnou. Vše naskládejte na talíř a ozdobte zelenými lístky fenyklu.
vloženo 29.03.2024    zobrazeno 94x    verze pro tisk

Růžičková kapusta smažená v těstíčku

Růžičková kapusta zadělávaná

Ředkev dušená

Ředkvičky dušené jako houby

Salát z červeného zelí

Správně dušená mrkev

Studená celerová kaše

Topinamburová kaše s pažitkou
(Purée de topinambours à la cibulette)

Topinamburový gratin s brambory
(Gratin de topinambours et pommes de terre)

Zapečené fazolky