cpt. Cook
 

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Filipíny   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Steak Manila

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  bifteky, 8 lžic citrónové šťávy, 6 lžic sójové omáčky, 4 lžíce oleje, 4  mladé cibulky nakrájené na kolečka, 4 stroužky česneku rozdrcené, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bifteky lehce naklepeme, posolíme a popepříme a pomažeme citrónovou šťávou a sójovou omáčkou. Necháme 30 minut marinovat v ledničce. Na rozpáleném oleji bifteky zprudka osmahneme po obou stranách. Bifteky sundáme z pánve, do pánve dáme cibuli a česnek a osmahneme do hněda. Přilijeme zbytek citrónové šťávy a sójové omáčky, 30 sekund povaříme a vrátíme bifteky. Krátce povaříme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1315x    verze pro tisk

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)