cpt. Cook
 

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Steak po francouzsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, sůl, 2 lžíce drceného pepře (hrubě drceného nebo i celého), 1/2 lžíce oleje, 1/2  cibule, 2 lžíce másla, 1/2 lžíce koňaku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky naklepeme, vtlučeme do nich pepř po obou stranách, osolíme a prudce opečeme na oleji tři minuty po každé straně. Pak je vyjmeme, ve výpeku opečeme jemně nakrájenou cibulku, vrátíme maso, polijeme koňakem, zapálíme, oheň sfoukneme a přidáme máslo. Pepřový steak podáváme s hranolky a salátem. Můžeme použít i zelený pepř.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1389x    verze pro tisk

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)