cpt. Cook
 

Magret de canard aux griottes
(Kachní prsa na višních)

Nadívaná husa Flamengo

Nadívaná husí prsíčka

Nadívaná kachna po dánsku

Pečená husa s nádivkou

Pečená kachna s černobýlem

Pečená kachna v rýži s hrachem

Pečená nadívaná kachna

Pekingská kachna (singapurská úprava)

Plněná kachna

Plněná kachna po slezsku

Plněná kachní prsíčka s jablky a cibulí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ričet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 kg fazolí, 1/4 kg krup, husí sádlo, cibule, česnek, mletá paprika, sůl, husí stehno
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole a kroupy smícháme. V kastrole na větším množství rozpáleného husího sádla usmažíme na drobno pokrájenou cibulku a trochu česneku, posypeme sladkou paprikou, osolíme a přidáme husí stehýnko, záda, prsa, uzené hovězí hrudí, plněný husí krk a smíchané fazole s kroupami. Pak na to nalijeme tolik vody, aby vše bylo ponořeno, a povaříme. Potom dáme kastrol do teplé trouby a necháme ho tam do druhého dne. Kdyby maso nebylo dostatečně tučné, pak musíme ještě přidat husí sádlo.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1668x    verze pro tisk

Šoulet

Šoulet