cpt. Cook
 

Kořeněná kachna na hruškách
(Ànec amb peres)

Kounická kachna

Magret de canard aux griottes
(Kachní prsa na višních)

Nadívaná husa Flamengo

Nadívaná husí prsíčka

Nadívaná kachna po dánsku

Pečená husa s nádivkou

Pečená kachna s černobýlem

Pečená kachna v rýži s hrachem

Pečená nadívaná kachna

Pekingská kachna (singapurská úprava)

Plněná kachna

Plněná kachna po slezsku

Plněná kachní prsíčka s jablky a cibulí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ričet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 kg fazolí, 1/4 kg krup, husí sádlo, cibule, česnek, mletá paprika, sůl, husí stehno
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole a kroupy smícháme. V kastrole na větším množství rozpáleného husího sádla usmažíme na drobno pokrájenou cibulku a trochu česneku, posypeme sladkou paprikou, osolíme a přidáme husí stehýnko, záda, prsa, uzené hovězí hrudí, plněný husí krk a smíchané fazole s kroupami. Pak na to nalijeme tolik vody, aby vše bylo ponořeno, a povaříme. Potom dáme kastrol do teplé trouby a necháme ho tam do druhého dne. Kdyby maso nebylo dostatečně tučné, pak musíme ještě přidat husí sádlo.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1874x    verze pro tisk

Šoulet

Šoulet