cpt. Cook
 

Korma z kachny

Kořeněná kachna na hruškách
(Ànec amb peres)

Kounická kachna

Magret de canard aux griottes
(Kachní prsa na višních)

Nadívaná husa Flamengo

Nadívaná husí prsíčka

Nadívaná kachna po dánsku

Pečená husa s nádivkou

Pečená kachna s černobýlem

Pečená kachna v rýži s hrachem

Pečená nadívaná kachna

Pekingská kachna (singapurská úprava)

Plněná kachna

Plněná kachna po slezsku

Plněná kachní prsíčka s jablky a cibulí

Ričet

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šoulet

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l fazolí, husí sádlo, mletá paprika, cibule, husí stehno, 2 l vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pokud možno velkozrnné fazole smícháme s řídkou jíškou, připravenou z husího sádla, papriky a strouhané cibule. K tomu přidáme husí stehýnko, kus husího hřbetu, plátky uzeného hovězího hrudí a nadívaný husí krk. Vše osolíme, podlijeme vodou, chuť zlepšíme přidáním několika lžic omastku z pečeně a povaříme na plotně. Pak hrnec přikryjeme a necháme do druhého dne (nejméně však 5-6 hodin) zvolna stejnoměrně vařit v troubě. Čas od času hrncem dobře zatřeseme, nikdy však šoulet nemícháme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1783x    verze pro tisk

Šoulet