cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rostbíf s bylinkami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg roštěnce, 1/2 stroužek česneku, 3 lístky celerové natě, 3 lístky bazalky, 1/2 svazek zelené petrželky, 1/4 lžičky tymiánu, 1/4 lžičky mletého pepře, 1/4 lžičky rozmarýnu, 6 lžic oleje, 1/8 l červeného vína, 1/2 lžička soli
zkopírováno z http://www.tacos.cz Česnek rozetřeme, smícháme s nasekanými bylinkami a pepřem, posypeme jím maso, přitlačíme a pokapeme olejem. Vložíme do pekáče tučným okrajem dolů, dáme do trouby (225°C) a často poléváme vínem. Šťáva se nesmí vypéci. Po 20 minutách přikryjeme maso pergamenovým papírem, aby se bylinky nespálily. Pečeni osolíme, zabalíme do alobalu a utěrky, aby se zachovala teplota uvnitř. Připečenou šťávu uvolníme trochou vody, přecedíme a dochutíme. Podáváme s pečenými brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1644x    verze pro tisk

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy