cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Roštěná se šunkovými kornoutky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  6  roštěnek, 4  vejce, 2 lžíce sterilovaného hrášku, 6 plátků šunky, 1/2 dl bílého vína, 6 dkg másla, 2 lžíce rajčatového kečupu, olej, 1/2 lžičky worcestrové omáčky, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Den předem roštěnky odblaníme, blánu po obvodu třikrát nařízneme, lehce je naklepeme, potřeme olejem a necháme v chladničce odležet. Před přípravou usmažíme vejce na části másla v řídkou pomazánku, osolíme, přidáme okapaný hrášek a náplň uložíme na teplé místo. Roštěnky osolíme, opepříme, opečeme po obou stranách na oleji tak, aby byly uvnitř růžové, vyjmeme a přeložíme na teplé místo. Olej z pánvičky slijeme, na pánvičku přidáme zbylé máslo, víno, kečup, ochutíme worcesterskou omáčkou a povaříme do zhoustnutí. Opečené roštěnky urovnáme na mísu a poklademe kornoutky ze šunky naplněnými ochucenými míchanými vejci. Roštěnky podlijeme šťávou a podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1508x    verze pro tisk

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy