cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Maďarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Roštěnky Esterházy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg roštěnek, 1/2 lžíce vepřového sádla, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce mleté papriky,  špetka pálivé papriky, 1/2 svazek zelené petrželky, 2 zelené papriky, 2  cibule, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/4 l vývaru, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 dl tokajského vína, 1/8 l kysané smetany
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso prudce opečeme na sádle po obou stranách. Pak osolíme, opepříme, opaprikujeme. Na tuku osmahneme cibuli, přidáme opečené roštěnky, zelenou papriku, mouku, rozředíme vývarem, přidáme petrželku, povaříme s masem, dodáme víno, citrón, kysanou smetanu. Krátce prohřejeme. K tomu podáváme těstoviny (tarhoňu), rýži, knedlík.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2616x    verze pro tisk