cpt. Cook
 

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Roštěná na zeleném pepři

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg roštěnce, sůl, worcestrová omáčka, 8 dkg oleje, 40 dkg květáku nebo brokolice, 20 dkg karotky,

Na zálivku: 315 dkg kysané smetany, 115 dkg bílého jogurtu, 2 lžíce nakládaného zeleného pepře, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžička moučkového cukru, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Zálivku připravíme smícháním všech ingrediencí a necháme v chladu odležet. Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky, karotku nakrájíme na silnější šikmé řezy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Odleželý roštěnec mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, pokapeme worcesterem a olejem, dáme do ledničky proležet. Maso opečeme na oleji po obou stranách doměkka a na talíři obložíme zeleninou, zálivku podáváme zvlášť v omáčníku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2990x    verze pro tisk

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený

Roštěnka na skalický způsob

Roštěnka na zázvoru

Roštěnky Esterházy