cpt. Cook
 

Roštěnky na paprice se smetanou

Roštěnky na smetaně s kapary

Roštěnky s bílým vínem a smetanou (minutka)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Roštěnky s pepřovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 hovězí roštěnky, 1.15 l řepkového oleje, zelená petrželka, 215 dkg mražených bramborových hranolků, 115 dkg anglické slaniny, mletý pepř, 4 dkg másla, sůl, 2 dl hovězího vývaru, 20 dkg smetany, 1/2 lžička ostré hořčice, 1/2 lžička naloženého zeleného pepře
zkopírováno z http://www.tacos.cz Petrželovým stonkem svážeme vždy 6 pomfritů, obalíme slaninou a spíchneme párátkem. Zbytek petrželky nasekáme. Do roštěnek vetřeme pepř, prudce je opečeme na pánvi a dopékáme po každé straně 4 minuty. Současně fritujeme pomfrity v řepkovém oleji. Roštěnky vyjmeme, šťávu zředíme vývarem, procedíme, přidáme smetanu, povaříme, dochutíme solí, hořčicí a přidáme pepř a petrželku. Podáváme s balíčky hranolek a pepřovou omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1848x    verze pro tisk

Roštěnky s rajčatovou šťávou

Roštěnky s tykví a se šunkou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky se zeleninou

Roštěnky v zelenině

Rýnská hovězí pečeně

Rýnské hovězí závitky

Řezy ze svíčkové

Řezy ze svíčkové po béarnaisku

Řezy ze svíčkové v žampionové směsi

Salpicon

Saltimbocca - Skočdohubky

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff