cpt. Cook
 

Plněné hovězí plátky

Plněné roštěnky

Podroušené hovězí maso

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Roštěná na víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, 1/2 dl bílého vína, 2 dkg hladké mouky, 8 dkg cibule, 4 dkg oleje, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, mletá paprika, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky nařízneme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou smíchanou se špetkou papriky. Vložíme je do kastrolu se zahřátým olejem a po obou stranách lehce osmahneme. Přisypeme rozkrájenou cibuli a osmažíme dorůžova. Podlijeme šálkem horké vody a dusíme. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme, aby zůstal jen tuk, zředíme vínem, přidáme protlak a krátce povaříme. Nakonec dle chuti přisolíme. Podáváme s vařenými bramborami nebo dušenou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2398x    verze pro tisk

Roštěná na zeleném pepři

Roštěná se šunkovými kornoutky

Roštěnec na roštu obložený