cpt. Cook
 

Saltimbocca - Skočdohubky

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Strážnický divoký šíp

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězí svíčkové, sůl, mletý pepř, 215 dkg uzené klobásy, 15 lžic oleje, 3 lžíce másla, 1/2  cibule, 1/2 lžičky chilli, 2  kapie, 20 dkg sterilovaného hrášku, 2 lžíce kečupu, 20 dkg rýže, 3  hřebíčky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na jehlice. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatova opečeme a v horké troubě dodusíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme chilli, trochu osmahneme, přidáme nakrájené kapie, hrášek, kečup, podusíme, přidáme předem s hřebíčky uvařenou rýži, promícháme, prohřejeme a podáváme s masem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1932x    verze pro tisk

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně