cpt. Cook
 

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Strážnický divoký šíp

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězí svíčkové, sůl, mletý pepř, 215 dkg uzené klobásy, 15 lžic oleje, 3 lžíce másla, 1/2  cibule, 1/2 lžičky chilli, 2  kapie, 20 dkg sterilovaného hrášku, 2 lžíce kečupu, 20 dkg rýže, 3  hřebíčky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na jehlice. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatova opečeme a v horké troubě dodusíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme chilli, trochu osmahneme, přidáme nakrájené kapie, hrášek, kečup, podusíme, přidáme předem s hřebíčky uvařenou rýži, promícháme, prohřejeme a podáváme s masem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1437x    verze pro tisk

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)