cpt. Cook
 

Saltimbocca - Skočdohubky

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

Strážnická roštěná se šlehačkou

Strážnický divoký šíp

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Stupavské roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  90 dkg roštěnek, 115 dkg vařeného uzeného bůčku, 10 dkg slaniny, 115 dkg cibule, 30 dkg kysaného zelí, 8 dkg vepřového sádla, 215 dkg kysané smetany (12%), sůl, mletý pepř, kmín, 15 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky naklepeme, osolíme a okořeníme. Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu a bůček na kostky a opražíme na sádle. Přidáme zelí a podusíme. Touto směsí naplníme roštěnky, svineme je a přeložíme na vymaštěný pekáč. Maso podlijeme a podusíme. Měkké závitky vyjmeme, výpek zaprášíme moukou, zalijeme smetanou a omáčku povaříme. Stupavské roštěnky podáváme podlité omáčkou s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2194x    verze pro tisk

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně