cpt. Cook
 

Sauté de boeuf à la Bourguignonne
(Hovězí soté po burgundsku)

Sekané hovězí Parmentier
(Boeuf haché Parmentier)

Selský hrnec

Sjomansbiff

Smažené hovězí se zelenými paprikami a hráškem

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku

Soljanka ze svíčkové

Srbské filé Djulbastia

Staročeská roštěná

Staročeské roštěnky

Steak Aljaška

Steak Manila

Steak po francouzsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Strážnická roštěná se šlehačkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  615 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 8 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 10 g mleté papriky, 15 dl vody, 3 dkg rajčatového protlaku, 4 dkg hladké mouky, 115 dkg smetany, 115 dkg moravské klobásy, 7.15 dkg šlehačky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, na horkém tuku po obou stranách opečeme, vyjmeme, na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme trochu vody a protlak, vložíme roštěnky a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, provaříme, přidáme smetanu a povaříme. Omáčku přecedíme na maso, na talíři zdobíme kolečky orestované klobásy a šlehačkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2029x    verze pro tisk

Strážnický divoký šíp

Stupavské roštěnky

Svíčková à la Napoleon

Svíčková na smetaně

Svíčková pečeně na budapešťský způsob