cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Svinované roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, 10 dkg mletého masa, 1/2 lžička sardelové pasty, 8 dkg cibule, 4 dkg slaniny, vejce, sůl, zelená petrželka, 2 dkg hladké mouky, 1/2 dl kysané smetany, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mleté maso smícháme s půlkou sekané cibule, vejcem, pastou, pepřem a solí. Roštěnky naklepeme, osolíme, potřeme směsí, svineme a zavážeme nití. Závitky dáme do kastrolu s rozpuštěnou slaninou a osmahneme po všech stranách. Přidáme zbylou cibuli a osmažíme dorůžova. Podlijeme šálkem horké vody a dusíme. Měkké závitky vyjmeme, šťávu vydusíme, zasypeme moukou, opražíme, zředíme vodou a povaříme. Přilijeme smetanu a závitky dáme zpět prohřát.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1777x    verze pro tisk

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk