cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Šuang-si (Štěstí)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězího roštěnce, 2 lžíce škrobové moučky, 1/2  vejce, sůl, olej, 10 dkg žampiónů, 2  kapie, 1/2  pórek, 1/2  cibule, 3 stroužky česneku, zázvor, červený olej, 15 lžic sójové omáčky, 15 lžic desertního vína, 1/2 šálek vývaru z masoxu,  špetka moučkového cukru, vegeta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné a odblaněné maso nakrájíme na plátky asi 3x1.5 cm, přidáme vejce, polovinu škrobu, po špetce soli a vegety a promícháme. Ve větším množství oleje maso osmažíme a tuk slijeme. Do čerstvého rozehřátého oleje dáme plátky žampiónů, kostičky paprik, plátky česneku, nakrájený pórek a cibuli, orestujeme a přidáme maso. Vše zalijeme zálivkou ze sójové omáčky, zbytku škrobu, cukru, vína, vývaru a vše krátce podusíme. Při podávání pokrm na talíři zakápneme červeným olejem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2071x    verze pro tisk

Švédská roštěná

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk