cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Švédská roštěná

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího nebo roštěnce, 8 dkg rostlinného tuku, 4 dkg hladké mouky, mletý pepř, sůl, 8 dkg cibule, 3 dkg sardelových řezů, 3 dkg kaparů, 15 dl vývaru nebo vody, 20 dkg kysané smetany, 1/2 lžíce hořčice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou, na horkém tuku po obou stranách prudce opečeme, zalijeme vývarem, přidáme najemno nakrájenou cibuli, jemně nakrájené sardelové řezy a kapary a dusíme pod poklicí doměkka. Před koncem dušení přilijeme smetanu rozmíchanou s hořčicí a necháme přejít varem.

www.tacos.cz Příloha: houskový knedlík, rýže, těstoviny nebo brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4132x    verze pro tisk

Švédské roštěnky

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk