cpt. Cook
 

Svíčková pečeně na budapešťský způsob

Svíčková pečeně po rýnsku

Svíčková pečeně s vínem

Svíčková podle Romana Pauluse

Svíčková přírodní (nebo zajíc nebo směsi)

Svíčková šéfkuchaře Tomáše Kněze

Svinované roštěnky

Štěstí

Šuang-si - Štěstí

Šuang-si (Štěstí)

Švédská roštěná

Švédsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Švédské roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, 4  sardelky, 1/2  cibule, hladká mouka, 2 dkg kaparů (nebo kysané okurky), 8 dkg másla, mletý pepř, sůl, 1/8 l kysané smetany, 1/8 l vývaru, hořčice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso osolíme, opepříme a lehce pomoučníme. V kastrolu rozpustíme máslo a maso prudce po obou stranách opečeme (3 minuty každou stranu). Cibuli, kapary a sardele jemně nasekáme a smícháme. Pak položíme lžíce této směsi na každý kus masa, podlijeme vývarem a již neobracíme, dusíme přikryté doměkka. Před podáváním přelijeme smetanou smíchanou s hořčicí, necháme krátce přejít varem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2565x    verze pro tisk

Tacos se svíčkovou

Tatranská svíčková

Teriyaki

Thajské hovězí kari s bramborem

Tokáň (Hovězí na majoránce)

Vařené hovězí maso

Vařené hovězí s tuřínem a brambory

Vařený hovězí jazyk