cpt. Cook
 

Špagety à la kytara s drůbežími jatérky

Špagety à la kytara s jehněčím ragú

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Špagety à la pizzaiola

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg špaget, 1/2 kg pokrájených přírodních rajčat, 3/4 dl extra virgin olivového oleje, 1/2 krabička ančoviček, 10  černých oliv, 1/2 lžíce malých kaparů, 2 stroužky česneku, 1/2 snítka zelené petrželky, 1/2 lžičky dobromysli, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrolu osmahneme na oleji pokrájený česnek s posekanou petrželkou. Když začne obsah dostávat nazlátlou barvu, přidáme pokrájená oloupaná rajčata. Necháme povařit asi deset minut na mírném ohni. Pak přidáme vypeckované olivy nakrájené na kolečka, kapary přelité vodou, dobromysl a nakrájené ančovičky. Hodně opepříme. Stáhneme z ohně a odstavíme.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente”), necháme ji okapat, vhodíme do hluboké mísy a ochutíme připravenou omáčkou. Hned podáváme.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1438x    verze pro tisk

Špagety all amatriciana

Špagety Expres

Špagety na cibuli

Špagety na karí

Špagety po lombardsku

Špagety po milánsku

Špagety podle dona Camila

Špagety podle Marie Juany

Špagety s ančovičkami
(Spaghetti con le acciughe)

Špagety s bazalkovým krémem

Špagety s bottargou
(Spaghetti con bottarga)

Špagety s citrónem
(Spaghetti al limone)

Špagety s čerstvými rajčaty

Špagety s červenou řepou

Špagety s ďasem mořským

Špagety s houbami

Špagety s krevetami