cpt. Cook
 

Telecí kotouč sváteční

Telecí kýta na Magyaróvárský způsob

Telecí kýta naložená podle M. D. Rettigové

Telecí marengo
(Veau marengo)

Telecí maso dušené (à la creme)

Telecí maso po provensálsku

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Telecí maso s černým kořenem nebo s chřestem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg telecí kýty, 10 dkg chřestu nebo černého kořene, 15 dkg čerstvých hub, 2 lžíce vepřového sádla, 1/2 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžička škrobové moučky, glutasol
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso, očištěný černý kořen nebo chřest a houby nakrájíme na malé kousky. Maso smažíme 2 minuty na rozpáleném sádle, přidáme černý kořen, houby a dusíme další 2 minuty za stálého míchání, případně podlijeme slabě vodou, přidáme sójovou omáčku, zahustíme škrobovou moučkou a ochutíme glutasolem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1456x    verze pro tisk

Telecí maso s jemnou omáčkou

Telecí maso s omáčkou z tuňáka
(Vitello tonnato)

Telecí maso zadělávané se zeleninou

Telecí medailónky

Telecí medailónky Dunajec

Telecí medailónky na kanapkách

Telecí medailónky na smetaně

Telecí medailónky na žampiónech

Telecí medailónky tessinské

Telecí medailónky v sýrovém těstě

Telecí na citrónu se smetanou

Telecí na paprice s párkem

Telecí na způsob bažanta