cpt. Cook
 

Telecí kotouč sváteční

Telecí kýta na Magyaróvárský způsob

Telecí kýta naložená podle M. D. Rettigové

Telecí marengo
(Veau marengo)

Telecí maso dušené (à la creme)

Telecí maso po provensálsku

Telecí maso s černým kořenem nebo s chřestem

Telecí maso s jemnou omáčkou

Telecí maso s omáčkou z tuňáka
(Vitello tonnato)

Telecí maso zadělávané se zeleninou

Telecí medailónky

Telecí medailónky Dunajec

Telecí medailónky na kanapkách

Telecí medailónky na smetaně

Telecí medailónky na žampiónech

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Telecí medailónky tessinské

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  115 dkg telecí kýty, 7 dkg zelených paprik, 7 dkg rajčat, 2 dkg másla, sůl, cayenský pepř, hladká mouka, olej, máslo nebo šťáva z telecí pečeně
zkopírováno z http://www.tacos.cz Dva až tři menší plátky telecího masa z kýty na jednu porci se lehce naklepou, upraví do kulatého tvaru, osolí, popráší cayenským pepřem, hladkou moukou a rychle se opečou po obou stranách v horkém oleji do zlatova. Na másle se podusí jader zbavené, na hrubší kolečka krájené zelené paprikové lusky a oloupaná rajčata, krájená na menší kousky nebo kostičky. Na opečené medailónky se nakupí směs podušených paprik a rajčat a přelije se lehce rozpuštěným máslem nebo šťávou z telecí pečeně.

www.tacos.cz Příloha: domácí nudle maštěné máslem nebo promíchané trochou šlehané smetany

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1773x    verze pro tisk

Telecí medailónky v sýrovém těstě

Telecí na citrónu se smetanou

Telecí na paprice s párkem

Telecí na způsob bažanta