cpt. Cook
 

Telecí kotlety à la Nelson II

Telecí kotouč sváteční

Telecí kýta na Magyaróvárský způsob

Telecí kýta naložená podle M. D. Rettigové

Telecí marengo
(Veau marengo)

Telecí maso dušené (à la creme)

Telecí maso po provensálsku

Telecí maso s černým kořenem nebo s chřestem

Telecí maso s jemnou omáčkou

Telecí maso s omáčkou z tuňáka
(Vitello tonnato)

Telecí maso zadělávané se zeleninou

Telecí medailónky

Telecí medailónky Dunajec

Telecí medailónky na kanapkách

Telecí medailónky na smetaně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Telecí medailónky na žampiónech

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg telecí panenské, 8 dkg másla, hladká mouka, 215 dkg žampiónů, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z očištěného telecího masa (panenka nebo kýta) nakrájíme malé medailónky (3 kusy na porci), naklepeme a osolíme. Medailónky obalíme po obou stranách v hladké mouce a opečeme v rozpáleném tuku dozlatova. Do tuku po pečení přidáme máslo a na plátky nakrájené očištěné žampióny a necháme osmahnout. Pak zalijeme trochou vody nebo vývaru z polévky, přidáme maso a společně podusíme.

www.tacos.cz Příloha: dušená rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2661x    verze pro tisk

Telecí medailónky tessinské

Telecí medailónky v sýrovém těstě

Telecí na citrónu se smetanou

Telecí na paprice s párkem