cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Slovensko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tokáň Děvín

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg vepřové kýty, 10 dkg oleje, 10 dkg cibule, 2  feferonky, 115 dkg leča, 10 dkg šlehačky, 10 dkg kysané smetany, sůl, mletý pepř, citrón, 1/2 lžička mleté papriky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na tenké řízečky, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Na druhé části oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso a prudce opečeme. Postupně přidáme mletou papriku, lečo, nakrájené feferonky, šlehačku a krátce povaříme. Při podávání dáme na každou porci lžíci kysané smetany a plátek citrónu.

www.tacos.cz Příloha: rýže, těstoviny nebo opečené brambory

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1683x    verze pro tisk

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích