cpt. Cook
 

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřový guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  19 dkg vepřového masa, 2 dkg oleje, 20 dkg cibule (pórku), 15 g másla, 15 g kečupu, 15 g vína, 8 g zelené petrželky, 15 g feferonek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nařežeme na kostičky (asi 20 ks na porci), osmažíme ve vroucím oleji a postupně přidáváme nadrobno nakrájenou cibuli, kečup, víno, osolíme, opepříme, popř. přidáme saturejku (čubricu). Dusíme na mírném ohni. Pred podáváním posypeme jemně nakrájenou petrželí a několika feferonkami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 619x    verze pro tisk

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem