cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Záhorácký smetanový guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg vepřového plecka, 7.15 dkg rostlinného tuku, 115 dkg cibule, 10 g mleté papriky, 4 dl vody, 2 dkg sušených hub, sůl, 40 dkg zelí, moučkový cukr, ocet, 215 dkg smetany, 4 dkg hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, zpěníme, přidáme na kostky nakrájené maso, orestujeme, zalijeme vodou, přidáme rozsekané a předem namočené houby, sůl a dusíme dopoloměkka. Přidáme nakrájené zelí, trochu cukru a octa a dusíme doměkka. Před dokončením zalijeme smetanou s rozkvedlanou moukou a povaříme. Dochutíme a podáváme s houskovým knedlíkem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2053x    verze pro tisk

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem