cpt. Cook
 

Valašský guláš se zelím a žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové ragú na bramborácích

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg libového vepřového plecka, 10 dkg uzeného masa, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce tuku, 10 g slaniny, cibule, 2 dl vody, kapie, 2 lžíce kečupu, česnek, mletá paprika, pálivá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové i uzené maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, necháme odležet. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme v tlakovém hrnci na tuku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Vložíme připravené maso a zprudka opečeme. Okořeníme mletou paprikou a za stálého míchání opékáme. Zalijeme vodou, doplníme nakrájenou kapií, kečupem, prolisovaným česnekem a dusíme 20 min. Hrnec otevřeme a maso necháme vysmahnout do tuku. Hotové ragú navršíme na bramboráky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1830x    verze pro tisk

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem