cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové ragú na bramborácích

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg libového vepřového plecka, 10 dkg uzeného masa, sůl, mletý pepř, 1/2 lžíce tuku, 10 g slaniny, cibule, 2 dl vody, kapie, 2 lžíce kečupu, česnek, mletá paprika, pálivá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vepřové i uzené maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, necháme odležet. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme v tlakovém hrnci na tuku. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmažíme dozlatova. Vložíme připravené maso a zprudka opečeme. Okořeníme mletou paprikou a za stálého míchání opékáme. Zalijeme vodou, doplníme nakrájenou kapií, kečupem, prolisovaným česnekem a dusíme 20 min. Hrnec otevřeme a maso necháme vysmahnout do tuku. Hotové ragú navršíme na bramboráky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1614x    verze pro tisk