cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Valašský guláš se zelím a žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg předního hovězího, 7.15 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 1.15 dkg mleté papriky, 6 dl vody, sůl, celý pepř, nové koření, 4  bobkové listy, kmín, 15 dkg hladké mouky, majoránka, 215 dkg kysaného zelí, 15 dkg slaniny, 10 dkg žampiónů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku dozlatova, přidáme papriku, zpěníme, vložíme nakrájené maso, orestujeme, zalijeme polovinou vody, osolíme, přidáme několik kuliček pepře a nového koření, bobkové listy, kmín a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, zarestujeme, podlijeme, rozšleháme a provaříme. Šťávu přecedíme na maso, přidáme podušené zelí, na slanině orestované žampióny a vše krátce povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1567x    verze pro tisk

Vepřové ragú na bramborácích