cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Valašský guláš se zelím a žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg předního hovězího, 7.15 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 1.15 dkg mleté papriky, 6 dl vody, sůl, celý pepř, nové koření, 4  bobkové listy, kmín, 15 dkg hladké mouky, majoránka, 215 dkg kysaného zelí, 15 dkg slaniny, 10 dkg žampiónů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájenou cibuli usmažíme na tuku dozlatova, přidáme papriku, zpěníme, vložíme nakrájené maso, orestujeme, zalijeme polovinou vody, osolíme, přidáme několik kuliček pepře a nového koření, bobkové listy, kmín a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, zarestujeme, podlijeme, rozšleháme a provaříme. Šťávu přecedíme na maso, přidáme podušené zelí, na slanině orestované žampióny a vše krátce povaříme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2071x    verze pro tisk

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem