cpt. Cook
 

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřové kýty, 1/2 lžíce másla, 1/2 středně velká cibule, 2 lžíce celeru, 1/2 lžička rajčatového protlaku, 1/2 lžička hořčice, 3 zrnka celého pepře, 1/4 l smetany nebo kyselé, 3 lžíce bílého vína, 1/2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky pokrájený celer, promícháme a vložíme na malé proužky nakrájené maso. Osolíme a dusíme na mírném ohni bez podlévání. Přidáme koření, rajčatový protlak, hořčici, víno a mírně podlité dusíme do měkka. Jakmile maso dostatečně změkne, přilijeme smetanu smíchanou s moukou a povaříme. Zrnka koření vyjmeme vidličkou.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže nebo spagety, knedlík ze strouhanky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1436x    verze pro tisk

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem