cpt. Cook
 

Slovácký guláš s vepřovými játry

Smetanový vepřový cassoulet s hruškou

Srbská směs

Srbský guláš

Srbský guláš

Srdcový guláš

Svratecký guláš

Szegedínský guláš

Ševcovský guláš

Šumavský masový kotlík

Tatranský guláš

Telecí guláš
(Kalbsgulasch)

Telecí guláš se smetanou

Telecí ragú

Telecí ragú s chřestem

Telecí smetanový guláš se žampióny

Tokáň Děvín

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ukrajinský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího, 7 dkg oleje, 115 dkg cibule, 2 stroužky česneku, 4 dl vývaru, 3 dkg hladké mouky, sůl, 8 dkg rajčatového protlaku, 10 dkg nakládaných okurek, 1/2 dl bílého vína, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme na kostičky nakrájené maso, orestujeme, osolíme, přidáme utřený česnek, zalijeme částí vývaru a dusíme dopoloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme protlak, osmahneme, zalijeme vývarem, promícháme a dusíme doměkka. Před koncem přidáme nakrájené okurky, zalijeme vínem, osolíme a krátce povaříme. Na talíři sypeme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1942x    verze pro tisk

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích