cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ukrajinský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího, 7 dkg oleje, 115 dkg cibule, 2 stroužky česneku, 4 dl vývaru, 3 dkg hladké mouky, sůl, 8 dkg rajčatového protlaku, 10 dkg nakládaných okurek, 1/2 dl bílého vína, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme na kostičky nakrájené maso, orestujeme, osolíme, přidáme utřený česnek, zalijeme částí vývaru a dusíme dopoloměkka. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, přidáme protlak, osmahneme, zalijeme vývarem, promícháme a dusíme doměkka. Před koncem přidáme nakrájené okurky, zalijeme vínem, osolíme a krátce povaříme. Na talíři sypeme petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2336x    verze pro tisk

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem