cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zálesácký guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg předního hovězího, 115 dkg bílých fazolí, 2 dkg sušených hub, 6 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 1.15 dkg mleté papriky, 15 dl vody, sůl, mletý pepř, kmín, 4 dkg rajčatového protlaku, 3 dkg hladké mouky, 3 stroužky česneku, majoránka, 3 dkg slaniny, 10 dkg mrkve a další zeleniny (hrášek, květák)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole den předem namočíme a uvaříme, houby namočíme a uvaříme. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, zpěníme, přidáme trošku vody, na malé kostky nakrájené maso, sůl, pepř a za stálého míchání osmahneme. Přidáme trochu vody, kmín, protlak a dusíme přikryté. Když je maso téměř hotové, vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme, podlijeme teplou vodou, rozšleháme, přidáme utřený česnek, majoránku a vaříme do změknutí masa. Maso vyjmeme, šťávu přecedíme na maso, přidáme vařené fazole, nakrájené vařené houby, povařenou zeleninu, nakrájenou a orestovanou slaninu, dochutíme a krátce prohřejeme.

www.tacos.cz Příloha: tmavý chleba nebo tmavé pečivo

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2325x    verze pro tisk

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem