cpt. Cook
 

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zálesácký guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg předního hovězího, 115 dkg bílých fazolí, 2 dkg sušených hub, 6 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 1.15 dkg mleté papriky, 15 dl vody, sůl, mletý pepř, kmín, 4 dkg rajčatového protlaku, 3 dkg hladké mouky, 3 stroužky česneku, majoránka, 3 dkg slaniny, 10 dkg mrkve a další zeleniny (hrášek, květák)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fazole den předem namočíme a uvaříme, houby namočíme a uvaříme. Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, zpěníme, přidáme trošku vody, na malé kostky nakrájené maso, sůl, pepř a za stálého míchání osmahneme. Přidáme trochu vody, kmín, protlak a dusíme přikryté. Když je maso téměř hotové, vydusíme šťávu na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme, podlijeme teplou vodou, rozšleháme, přidáme utřený česnek, majoránku a vaříme do změknutí masa. Maso vyjmeme, šťávu přecedíme na maso, přidáme vařené fazole, nakrájené vařené houby, povařenou zeleninu, nakrájenou a orestovanou slaninu, dochutíme a krátce prohřejeme.

www.tacos.cz Příloha: tmavý chleba nebo tmavé pečivo

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1726x    verze pro tisk

Zapékané krůtí ragú

Zbojnický vepřový guláš

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem