cpt. Cook
 

Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)

Římská tykev

Smažená tykev - základní předpis

Smažená tykev s česnekem

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

Smažená tykev zapečená se sýrem

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou

Středomořská plněná tykev

Tykev dušená s rajčaty

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

Tykev na smetaně

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tykev na způsob chřestu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  tykev, sůl, máslo, smetana
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěnou tykev, nakrájenou na 1.5 prstu silně a 10-15 cm dlouhé nudličky, uvaříme ve slané vodě. Dáváme pozor, aby se nám nerozvařila,, neboť tykev rychle měkne. Uvařenou tykev scedíme, vodu necháme okapat, pak ji dáme do ohnivzdorné nádoby a v dalším postupujeme jako s chřestem, t. j. polijeme ji máslem, smetanou, posypeme smaženou strouhankou a zapečeme v troubě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1315x    verze pro tisk

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

Tykev plněná pečeným masem