cpt. Cook
 

Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)

Římská tykev

Smažená tykev - základní předpis

Smažená tykev s česnekem

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

Smažená tykev zapečená se sýrem

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou

Středomořská plněná tykev

Tykev dušená s rajčaty

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 lžíce oleje, 10 dkg žampiónů (sterilované), 115 dkg kuřecích prsíček, 10 dkg kedluben, 10 dkg šunky, 2  tykve (po 200 g, malé), mandle, burský oříšek,

Zálivka: 3 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce desertního vína, 1/2 lžíce vývaru, 1/2 lžička škrobové moučky, sůl, moučkový cukr, glutasol

zkopírováno z http://www.tacos.cz Olej dáme rozehřát do pánve. Osmahneme na něm nadrobno nakrájené houby, na kousky nakrájené vařené kuřecí maso, na kostky nakrájenou brukev a na proužky nakrájenou šunku. Po 5 minutách přidáme na kostky nakrájenou tykev a dusíme dalších 5 minut. Zalijeme předem připravenou zálivkou a promícháme. Necháme tekutinu vsáknout a podáváme posypané drobně rozsekanými oříšky a mandlemi. Jako příloha je bílá rýže a zeleninový salát.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1220x    verze pro tisk

Tykev na smetaně

Tykev na způsob chřestu

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

Tykev plněná pečeným masem