cpt. Cook
 

Tykev plněná rýží a mletým masem

Tykev plněná sýrem

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tykev po florentinsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3  tykve (po 300 g), 1/4 hrnečku oleje, 1.15 hrnečku cibule, 1.15 lžičky bazalky, 1/2 lžičky soli, 1/4 lžičky česneku, 1/4 lžičky mletého pepře, 1/2 lžičky dobromysli, 3 hrnečky rajčatového protlaku
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykve omyjeme a odkrojíme špičky. Podélně rozpůlíme a půlky nakrájíme na špalíčky o výšce 3 cm. Rozehřejeme olej a dáme na něj tykve dužninou dolů. Osmahneme a přidáme cibuli. Když obě zeleniny mají zlatavou barvu, přidáme koření a protlak. Dusíme, dokud směs nezhoustne. Podáváme v omáčníku nebo na malých miskách a k tomu špagety, které zaléváme omáčkou z tykví.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2096x    verze pro tisk

Tykev po uhersku

Tykev s brambory na smetaně

Tykev se zakysanou smetanou

Tykev smažená na másle

Tykev zapečená s brynzou

Tykev zapečená v listovém těstě

Tykev zapékaná s brambory

Tykev zapékaná s nivou

Tykev zapékaná se smetanou

Tykev zapékaná se sýrem a bazalkou

Tykev zapékaná se žloutky

Tykvové placky

Tykvové zelí

Tykvový gratin s hořčicí a Gruyerem

Tykvový nákyp s uzeným masem

Tykvový nákyp se sýrem

Zapečená cuketa s mandlemi