cpt. Cook
 

Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)

Římská tykev

Smažená tykev - základní předpis

Smažená tykev s česnekem

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

Smažená tykev zapečená se sýrem

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou

Středomořská plněná tykev

Tykev dušená s rajčaty

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

Tykev na smetaně

Tykev na způsob chřestu

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tykev plněná pečeným masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  tykve (po 300 g), 3 kuličky celého pepře, 20 dkg žampiónů, 40 dkg pečeného masa (vepřové), 6 dkg másla, 1/2 velká cibule, bílý pepř, sůl, 2  vejce, kečup
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykve podélně rozkrojíme, omyjeme, ale neloupeme. Dáme je na 5 minut povařit do vody s kuličkami pepře. Žampióny pokrájíme na plátky, pečené maso na malé kousky. Na másle zpěníme na kostičky pokrájenou cibuli, přidáme žampióny a maso a podusíme. Ochutíme bílým pepřem, osolíme a přidáme vejce. Sejmeme z ohně. Z půlek tykví vydlabeme dužninu a tykve plníme připravenou směsí. Pečeme zakryté alobalem v předehřáté troubě 10 minut. Podáváme zalité kečupem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1196x    verze pro tisk