cpt. Cook
 

Ragú z lilků
(Ragout d'aubergines)

Římská tykev

Smažená tykev - základní předpis

Smažená tykev s česnekem

Smažená tykev s jogurtem

Smažená tykev s jogurtovou omáčkou

Smažená tykev se šunkou

Smažená tykev zapečená se sýrem

Smažené lilky

Smažené tykvové placičky

Smaženky z tykve

Smažený lilek s česnekovou omáčkou

Středomořská plněná tykev

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tykev dušená s rajčaty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  tykve (po 300 g), 20 dkg rajčat, 15 dkg oleje, 2 stroužky česneku, 1/2 lžička bílého pepře, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tykve oloupeme a nakrájíme na kostky 1 cm x 1 cm. Dáme je do kastrolu a pokryjeme je na plátky pokrájenými rajčaty. Zakapeme olejem, přidáme prolisovaný česnek, pepř, sůl a rozsekanou petrželku. Dusíme a občas mírně podlijeme vodou, aby se zelenina nepřichytila na dně. Podáváme jako přílohu k pečenému masu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1422x    verze pro tisk

Tykev na houbách s mandlemi a oříšky

Tykev na smetaně

Tykev na způsob chřestu

Tykev plněná kukuřicí

Tykev plněná mletým masem

Tykev plněná pečeným masem