cpt. Cook
 

Tokáň Děvín

Ukrajinský guláš

Valašský guláš se zelím a žampióny

Vepřové ragú na bramborácích

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnický vepřový guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřového plecka, 3 lžíce oleje, 1/2 středně velká cibule, 4  papriky, 1/2 menší pálivá paprika, 15 větších rajčat, 10 dkg žampiónů, 4 lžíce zeleného hrášku,  trochu škrobové moučky, sůl, worcestrová omáčka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na úzké proužky, osolíme a poprášíme škrobovou moučkou. Na pánvi rozpálíme polovinu oleje a maso na něm za častého míchání opečeme. Pak mírně podlijeme a dusíme do měkka. Na druhé polovině oleje zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme houby a osmahneme je, pak přidáme na proužky nakrájené odjadřincované papriky a rovněž je osmahneme. Naposled přidáme hrášek a na plátky nakrájená oloupaná rajčata, osolíme a dusíme, až papriky změknou. Zeleninu smícháme s podušeným masem, které nemá mít mnoho šťávy.

www.tacos.cz Obměna: guláš můžeme vložit do nízké zapékací mísy, posypat strouhaným parmezánem nebo čedarem a krátce zapéci. Podáváme s toasty.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, nočky a hlávkový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2395x    verze pro tisk

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem