cpt. Cook
 

Vepřové ragú na pepři

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se smetanovou omáčkou

Vepřové ragú se špagetami

Vepřový guláš

Vepřový guláš

Vepřový guláš na pivě a česneku

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš se zelím

Vepřový perkelt

Záhorácký smetanový guláš

Zálesácký guláš

Zapékané krůtí ragú

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zbojnický vepřový guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg vepřového plecka, 3 lžíce oleje, 1/2 středně velká cibule, 4  papriky, 1/2 menší pálivá paprika, 15 větších rajčat, 10 dkg žampiónů, 4 lžíce zeleného hrášku,  trochu škrobové moučky, sůl, worcestrová omáčka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na úzké proužky, osolíme a poprášíme škrobovou moučkou. Na pánvi rozpálíme polovinu oleje a maso na něm za častého míchání opečeme. Pak mírně podlijeme a dusíme do měkka. Na druhé polovině oleje zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme houby a osmahneme je, pak přidáme na proužky nakrájené odjadřincované papriky a rovněž je osmahneme. Naposled přidáme hrášek a na plátky nakrájená oloupaná rajčata, osolíme a dusíme, až papriky změknou. Zeleninu smícháme s podušeným masem, které nemá mít mnoho šťávy.

www.tacos.cz Obměna: guláš můžeme vložit do nízké zapékací mísy, posypat strouhaným parmezánem nebo čedarem a krátce zapéci. Podáváme s toasty.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže, nočky a hlávkový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1829x    verze pro tisk

Zelenina s masovými knedlíčky

Zeleninový guláš s vepřovým masem