cpt. Cook
 

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Vepřové maso se salátovou okurkou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  70 dkg vepřové kýty, 2  vejce, ocet, 2 lžíce moučkového cukru, 4 lžíce sójové omáčky, sůl, 1/2  pórek, 2  kapie, 2 lžíce zeleného hrášku, 1/2 dl desertního vína, 3  feferonky, škrobová moučka, glutasol, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z odblaněné, očištěné kýty nakrájíme kostičky, které promícháme s trochou soli a glutasolem. Necháme odležet. Z vajec a části škrobové moučky si uděláme těstíčko, ve kterém kostičky obalujeme a na rozpáleném oleji smažíme do zlatova. Na pánvi na malém množství oleje osmahneme pórek nakrájený na plátky, na nudličky nakrájenou kapii, hrášek a feferonky. Směs zalijeme zálivkou z vína, sójové omáčky, octa, cukru a škrobové moučky. Pokrm povaříme, podle chuti dosolíme a do omáčky vmícháme smažené maso. Ozdobíme zelenou petrželkou a kolečky cibule. Podáváme s dušenou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2612x    verze pro tisk

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou