cpt. Cook
 

Vepřové maso s bílými fazolemi

Vepřové maso s brambory a zeleninou

Vepřové maso s celerem

Vepřové maso s fazolemi

Vepřové maso s fenyklem

Vepřové maso s játry

Vepřové maso s karí
(Tia-li-žou-s)

Vepřové maso s mandlemi

Vepřové maso s olivami

Vepřové maso s paprikou a buráky
(Kung-pao-žou)

Vepřové maso s pečenými jablky a rozmarýnem

Vepřové maso s pórkem

Vepřové maso s růžičkovou kapustou

Vepřové maso s tykví

Vepřové maso s vejci a brambory

Vepřové maso San Francisco

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso se salátovou okurkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg tučnějšího vepřového masa, 1/2 lžíce máčené škrobové moučky, sůl, 1/2 středně velká salátová okurka, 2 lžíce vepřového sádla, 1/2  cibule,

Zálivka:: 1/2 lžíce vína šao-sing, 1/2 lžíce vývaru, 1/2 lžíce wei-su, 1/2 stroužek česneku nakrájený na plátky, 1/2 špetka soli, 1/2 špetka mletého zázvoru, 1/2 lžíce škrobové moučky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Tučnější vepřové maso nakrájíme na kostičky a promícháme se škrobem a solí. Čerstvou omytou neloupanou okurku rozřízneme po délce třemi řezy na čtyři díly. Odstraníme jadérka a příčnými řezy nakrájíme na kostičky. Připravené maso prudce orestujeme na menší dávce sádla a cedníkem vybereme. Do uvolněného sádla dáme nakrájenou cibuli, zpěníme a přidáme na kostičky nakrájenou okurku a maso. Vše dobře zamícháme, zalijeme zálivem a dusíme, můžeme dohustit máčeným škrobem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2137x    verze pro tisk

Vepřové maso se sladkokyselou omáčkou a zeleninou

Vepřové maso se sójovými boby

Vepřové maso se zeleninou