cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Játrová paštika
(Pâté de foie)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jazyk po čínsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  vepřové jazyky, sůl,

Na nálev: 3 lžíce sójové omáčky, 1/2 dl bílého vína, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžička soli, celý pepř, 1/2  badyán (hvězdička), 2 stroužky nakrájené česneku, 1/2  cibule na kostičky nakrájená, 1/2 lžička škrobové moučky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Jazyky uvaříme do poloměkka v osolené vodě, vyjmeme, vložíme na chvíli do studené vody a oloupeme. Vložíme zpět do horkého vývaru, přidáme nálev a vaříme, dokud jazyky nezměknou. Po vyjmutí nakrájíme jazyky na tenké plátky. Vývar přecedíme a zahustíme solamylem a nakrájené jazyky vložíme zpět do omáčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2792x    verze pro tisk

Králičí játra na karí

Krev husí nebo vepřová

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

Maďarská játra

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Neapolská játra s česnekem

Paštika z drůbežích jater

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečené ledvinky s omáčkou

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)

Postřekovské ledvinky