cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Játrová paštika
(Pâté de foie)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jazyk po čínsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  vepřové jazyky, sůl,

Na nálev: 3 lžíce sójové omáčky, 1/2 dl bílého vína, 1/2 lžička moučkového cukru, 1/2 lžička soli, celý pepř, 1/2  badyán (hvězdička), 2 stroužky nakrájené česneku, 1/2  cibule na kostičky nakrájená, 1/2 lžička škrobové moučky

zkopírováno z http://www.tacos.cz Jazyky uvaříme do poloměkka v osolené vodě, vyjmeme, vložíme na chvíli do studené vody a oloupeme. Vložíme zpět do horkého vývaru, přidáme nálev a vaříme, dokud jazyky nezměknou. Po vyjmutí nakrájíme jazyky na tenké plátky. Vývar přecedíme a zahustíme solamylem a nakrájené jazyky vložíme zpět do omáčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3405x    verze pro tisk

Králičí játra na karí

Krev husí nebo vepřová

Kuřecí játra v omáčce piri-piri
(Foies de volaille sauce piri-piri)

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

Maďarská játra

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Neapolská játra s česnekem

Paštika z drůbežích jater

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečené ledvinky s omáčkou

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)