cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Játrová paštika

Pâté de foie

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  80 dkg vepřových jater, 20 dkg telecího masa (oříšek), 20 dkg slaniny, 4  vejce, 2  cibule, zelená petrželka, 1/2 lžíce koňaku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odblaňte vepřová játra a všechno maso dobře nasekejte. Ke směsi přidejte cibuli a velkou hrst nasekané petrželky. Osolte, opepřete a zapracujte koňak a vejce. Vyložte keramickou misku plátky špeku a směs do ní vložte. Přikryjte kůží ze špeku a vařte ve vodní lázni ve středně vyhřáté troubě kolem dvou hodin.
vloženo 23.08.2007    zobrazeno 2981x    verze pro tisk

Jazyk po čínsku

Králičí játra na karí

Krev husí nebo vepřová

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

Maďarská játra

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Neapolská játra s česnekem

Paštika z drůbežích jater

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečené ledvinky s omáčkou

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)

Postřekovské ledvinky