cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Játrová paštika
(Pâté de foie)

Jazyk po čínsku

Králičí játra na karí

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krev husí nebo vepřová

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l husí krve, 1/4 l mléka, 3 lžíce vepřového sádla nebo slaniny, 1/2  cibule, sůl, 8 lžic strouhané housek, kmín, majoránka, česnek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozpáleném omastku nejprve zpěníme posekanou cibuli, zatím rozmícháme v hrnečku krev a mléko. Mlékem totiž krev velice zjemní. Přidáme strouhanou housku. Vlijeme vše na cibulku, jen malinko osolíme, okmínujeme a stále mícháme, až krev dobře ztmaví. Je-li kaše příliš hustá, přidáme trochu mléka. Je-li řídká, přidáme housku. Podle libosti na konec okořeníme kmínem nebo majoránkou a česnekem.

www.tacos.cz Dobrá sestava: Krev, brambory a zelí nebo salát. Krev živí jako maso vůbec, brambory sytí a zelenina chrání zdraví.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4545x    verze pro tisk

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

Maďarská játra

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Neapolská játra s česnekem

Paštika z drůbežích jater

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečené ledvinky s omáčkou

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)

Postřekovské ledvinky