cpt. Cook
 

Játra se slaninou na tymiánu

Játra smažená

Játrová paštika
(Pâté de foie)

Jazyk po čínsku

Králičí játra na karí

Krev husí nebo vepřová

Ledvinky

Ledvinky na mátě peprné

Ledvinky na šalvěji

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maďarská játra

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřových jater, 2 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, 2  cibule, 1/2 lžička mleté papriky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Játra zbavíme blan, žilek a tuku, nakrájíme na plátky a na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme. V průběhu pečení přidáme nasekaný česnek a na tenké kroužky nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, posypeme játra paprikou. Hotová játra osolíme a podáváme na nahřátém talíři jako minutku s hranolky a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4643x    verze pro tisk

Medailónky z brzlíku zapékané s banány

Mozeček

Neapolská játra s česnekem

Paštika z drůbežích jater

Paštika z kachních jater

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečené ledvinky s omáčkou

Pekingské ledvinky

Plíčky telecí (jehněčí)

Postřekovské ledvinky